Ny världsmästare i poker

I går natt stod det klart att en ny mästare i poker har blivit korad. Det blev ingen mindre än amerikanen Joe McKeehen som kammade hem vinsten och med det även några miljoner kronor rikare. 

Grattis kan vi först säga till Joe som kammade hem den ärofyllda titeln världen bästa pokerspelare. WSOP är ett årligt event som bjuder upp till dans och där den bäste blir världens bästa spelare i poker och med det kammar hem en prispott på inget mindre än 67 miljoner kronor skriver Aftonbladet.se.

Förra året var det svensken Martin Jacobsson som kammade hem titel och skapade ett större ljus för denna typ av spel i Sverige. Dock gick det inte alls något bra för honom denna gång och nu fick han lämna ifrån sig diamantbandet till den nya vinnaren, som sa att det inte var speciellt svårt och när han var tvungen att välja mellan svåra beslut så valde han rätt – vilket gjorde att han vann och att han även är bäst i världen. Det här med att det bara sak vara tur är något som inte stämmer då det kräver en enorm skicklighet.

Allt populärare

Poker, och ja hela casinovärlden, blir allt mer öppet och det är inte bara män som finner tjusningen i att spela. Vi har tidigare skrivit om att man kan åka på spelkryssningar i sann Las Vegas-anda och även gifta sig på båten. Dock är det fortfarande viktigt att tänka på att man har ett sunt spelande, för visst ska det alltid vara roligt att spela?

Klipp med Joe: