Att hyra Peter Stormare som jultomte

Snart är det jul och för många är det viktigt att ha en bra tomte som får stå för stämningen vid granen. Triss går ut i ny reklam med att man kan hyra Peter Stormare som tomte om man snabbt blir ruskigt rik. 

6345065-santa-claus-with-a-bagAtt Triss gör mycket bra reklamer som lockar är det många som vet och visst blir man sugen på att köpa en lott så man kan bli miljonär på några sekunder? I deras senaste reklam låter de Peter Stormare få stå för underhållningen i form av tomte där han opponerar sig mot att ingen kommer att se att det är han. “Men Peter, du är ju tomte, ingen ska se att det är du”, vilket är en fantastiskt talande mening på att man precis innan blivit otroligt rik att man vill hyra in Peter men att ingen ens behöver se att de är han. Man hyr honom för att man kan helt enkelt.

Extra pengar inför jul

Just att trycka lite extra på spelande är något som många spelföretag gör då de vet att de flesta som gillar att spela gärna kan tänka sig att spela lite extra för att få in lite extra pengar inför julen så man kan ha det extra trevligt. Att då välja att spela online är något som allt fler gör då man blir mer och mer bekväm med internet samt att utbudet online bara växer. Man kan ju även spela och skrapa Triss online, även fast ett skrap på det traditionella sättet föredras av de flesta.  Men ska man välja att spela på Kaboo eller någon annan sajt så finns det även mycket information som man kan ta del av innan där man kan läsa recensioner om vad det är för typ av sajt. Detta för att skapa extra trygghet. Vad man kan hålla utkik efter är om det finns några julkampanjer och tävlingar man kan hoppa på. Ja, det finns mycket kul oavsett om det är en Triss eller om det är ett parti poker som man föredrar, bara man tänker på att spela med måtta.